«

»

Albelli Workshop Fotoboeken maken – heerlijk bezig!

De cursisten van deze workshop fotoboeken maken hadden er duidelijk zin in!

tips & trucs, voor uw mooiste fotoboeken

tips & trucs, voor uw mooiste fotoboeken

“De mooiste fotoboeken maak ik voortaan gemakkelijk zelf”

Aan de slag
Onder leiding van Vera Vrijburg ( erkend regionaal Albelli Workshoptrainer) gingen de cursisten aan de slag op de locatie van de Jan Prinslaan 5, te Haarlem Noord, om de beginselen van het fotoboek maken onder de knie te krijgen. Voor elke cursist stond een PC gereed, voorzien van de (gratis) Albelli Software en volop foto’s om mee te oefenen. De voorbeeldboeken gaven een goede indruk van de formaten, platliggende bladen, mat of glanzend, kortom hoe je eenvoudig, of met alle toeters en bellen je eigen fotoboek kunt samenstellen.

Uitleg met tips & trucs
Na een gedegen uitleg, doorspekt met voorbeelden uit de praktijk ging iedereen aan het werk; foto’s slepen, vergroten, roteren en voorzien van een mooi fotokader, achtergrond of grappig sjabloon, naarmate de workshop vorderde, kreeg iedereen de smaak te pakken Het werd dan ook even stil in het leslokaal toen iedereen alle opties ging uitproberen.

Stevige basis gelegd
Met de persoonlijke begeleiding en het vrij kunnen oefenen in deze workshops wordt het dubbel zo leuk om een Albelli fotoboek te maken, aldus één van de cursisten die vol vertrouwen besloot met “de mooiste fotoboeken, maak ik voortaan gemakkelijk zelf”!

Voor wie ook eens wil beginnen aan een fotoboek en daarbij wat ondersteuning kan gebruiken, neem een kijkje op de site : www.albumaf.nl voor de komende data!